Firman Allah

Firman Allah

Saturday, 31 May 2014

PROGRAM TERBAHARU, MODUL PROGRAM RAHSIA PERAWAT AGUNG “ THE GREAT MU’ALLIJ ” V1.0 2014 [KEILMUAN TINGKAT SEPUH] PENGIJAZAHAN PERINGKAT MURIDAl-Mu’awwizat Spiritual Development & Healing Centre [Pusat Rawatan Metafizik Islam Al-Mu'awwizat], kini melancarkan PROGRAM TERBAHARU, MODUL PROGRAM RAHSIA PERAWAT AGUNG “ THE GREAT MU’ALLIJ ” V1.0 2014 [KEILMUAN TINGKAT SEPUH] PENGIJAZAHAN PERINGKAT MURID.

Satu modul lengkap KHUSUS untuk anda yang bercita-cita menjadi PERAWAT ISLAM yang profesional, berilmu tinggi dan berwibawa. Bukan sekadar itu sahaja, anda juga bakal berubah menjadi seorang PARANORMAL yang memiliki kehebatan tersendiri. Tidak kira siapa anda, MODUL KURSUS TERDAHSYAT ini boleh anda ikuti sama ada secara hadir diri atau jarak jauh yang hasilnya Insya-Allah adalah tetap sama.

Anda boleh mengikuti MODUL KURSUS TERDAHSYAT ini untuk merawat diri anda sendiri yang terkena gangguan Jin / sihir/ santau dan sebagainya. Juga, anda dapat merawat orang lain yang memerlukan bantuan anda.

Bukan setakat itu sahaja, PROGRAM INI diformulasikanbersifat SERBAGUNA [MULTI-FUNGSI] iaitu gabungan KEILMUAN-KEILMUAN AMPUH ILMU RAWATAN ISLAM, ILMU KESELAMATAN, BELA DIRI, KESAKTIAN, METAFIZIK, SERTA BENTENG DIRI yang akan menjadikan anda bukan sekadar PERAWAT ISLAM BIASA, malah menjadi seorang yang SUPERNATURAL.

Sebanyak 51 KEILMUAN KHUSUS yang begitu JARANG DIPERTURUNKAN akan diijazahkankan kepada ANDA. Mudah-mudahan karomah ilmu-ilmu tersebut yang dapat dipergunakan ke jalan yang HAQ. Insya-Allah.

Cara mengikuti MODUL KURSUS TERDAHSYAT ini amat mudah. Anda tidak memerlukan pengajian lama yang mengambil masa bertahun-tahun seperti pengajian akademik. Ini adalah kerana kami mempunyai cara tersendiri dalam proses pembelajaranya. PROGRAM ini juga sesuai untuk anda yang SANGAT SIBUK dan kesuntukkan masa kerana kami sangat memahami masalah anda tersebut. Jadi kami formula semua keilmuan di dalam MODUL KURSUS TERDAHSYAT ini supaya bersifat “SEGERA” untuk diguna pakai, tanpa amalan yang lama dan menyulitkan anda.

Anda yang terpilih akan diselaraskan dengan Energi HAQ Al-Mu’awwizat yang mana selepas penyelarasan yang mengambil masa dalam lebih kurang 30 minit anda akan dapat merasai sendiri kehadiran ENERGI HAQ AL-MU’AWWIZAT dan dapat dibuktikan secara fizik dengan kaedah yang dirahsiakan. Fungsi ENERGI HAQ AL-MU’AWWIZAT ini adalah sebagai proses “ UPGRADE” diri anda supaya “COMPATIBLE” dan bersedia untuk menerima “SOFTWARE - ORIGINAL” yang akan “DIINSTAL” nanti untuk kegunaan anda yang akan berkecimpung di dalam bidang ini.

Setelah itu anda akan diseraskan pula dengan ENERGI DAN KAROMAH ILMU yang akan disalurkan dari GURU KEPADA MURID yang mana proses ini akan menyebabkan anda mudah untuk menguasai ilmu yang akan diijazahkan nanti.

Mudah-mudahan kita semua diberikan HIDAYAH dan sentiasa mendapat RAHMAT ALLAH. TIADA DAYA DAN UPAYA MELAINKAN DENGAN PERTOLONGAN ALLAH JUA.

NOTA :
SEKALI TIDAK BERCANGGAH DENGAN SYARA’, 100% BEBAS JIN/SYAITAN/QODAM/ SYIRIK & KHURAFAT DAN LAIN-LAIN YANG SAMA MAKSUD DENGANNYA.

Jika anda sudah bersedia untuk mengikuti MODUL KURSUS TERDAHSYAT INI, SILA HUBUNGI SEGERA almuawwizat@gmail.com Untuk tempahan.

Sila layari laman blog kami di http://almuawwizat.blogspot.com/ dan Facebook kami : https://www.facebook.com/almuawwizat2