Firman Allah

Firman Allah

Monday, 10 March 2014

MODUL KURSUS ILMU KESELAMATAN & JAGA DIRI AS-SALAAMAH V1.0 2014

AL-MU'AWWIZAT SPIRITUAL DEVELOPMENT & HEALING CENTRE
*   PERGURUAN ILMU KESELAMATAN & JAGA DIRI SILAHUL MUKMIN 

       
BISMILLAHIRROHMANIRRAHIM. Assalamualaikum. Dengan rendah hati saya melancarkan MODUL KURSUS TERBAHARU dibawah PERGURUAN ILMU KESELAMATAN & JAGA DIRI SILAHUL MUKMIN iaitu MODUL KURSUS ILMU KESELAMATAN & JAGA DIRI AS-SALAAMAH V1.0 2014. MODUL KURSUS ini boleh diikuti secara HADIR DIRI & JARAK JAUH yang mana hasil atau keberkesanannya adalah sama. PROGRAM KHUSUS ini di formulasikan untuk dipraktikkan oleh semua individu, HANYA UNTUK YANG BERAGAMA ISLAM, LELAKI & WANITA bagi tujuan untuk keselamatan diri MULTAK dari sebarang mara bahaya & malapetaka, sebagai suatu ikhtiar, doa & tawakkal kepada ALLAH, tuhan yang MAHA BESAR, PENGASIH, PENYAYANG DAN MAHA MENGKABULKAN DOA. " SIAPKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN " ... kata-kata yang sering kita dengari yang mempunyai makna yang begitu besar sekali. Kita sering juga didedah di media-media tempatan dan antarabangsa bagaimana JENAYAH berlaku dengan secara tiba-tiba dan tidak disangka-sangka. Kecurian, rompakan, rogol, pukul & bunuh sudah tidak asing lagi dari memasuki corong telinga dan ruang mata kita. Apa yang boleh kita katakan selain .... FUH DAHSYAT !! ...EERR, MENAKUTKAN !! ...MINTA DIJAUHKAN !! .. ISH3 ..

         
Adakah cukup sekadar itu ??? sudah tentu tidak. " MENCEGAH ITU LEBIH BAIK DARI BERUBAT " . Satu lagi ayat yang memang sudah tidak asing lagi bagi kita. Tapi apakah kita benar-benar faham dengan "ayat-ayat itu" ? Sebagai umat islam yang mengaku BERIMAN kepada ALLAH, kita seharusnya tidak selemah itu untuk diapa-apakan dengan sebarang perlakuan jenayah dan sebagainya. Umat islam MUKMIN sejati seharusnya KUAT & GAGAH, bukannya LEMAH dan boleh diperlakukan sesuka hati. Sesungguhnya, beruntunglah bagi sesiapa yang memahami dan menghayati maksud nama-nama ALLAH yang mulia di dalam ASMA UL HUSNA yang merangkumi 99 nama-nama ALLAH yang baik. Di dalamnya sudah cukup lengkap untuk dipergunakan oleh insan yang BERIMAN bagi sebarang tujuan. Memperkenalkan kepada anda, satu MODUL KURSUS yang begitu DAHSYAT !! yang jarang-jarang diperturunkan. Koleksi keilmuan DAHSYAT DAN LANGKA untuk ikhtiar KESELAMATAN & JAGA DIRI dirangkumkan dan disusun menjadikan satu modul yang lengkap untuk amalan dengan keberkesanan MAKSIMUM pada pengamalnya. Insya-Allah, dengan mengamalkan amalan-amalan DAHSYAT ini, kita akan selamat dari sebarang perlakuan JENAYAH secara keseluruhnya.

           Mengandungi 20 keilmuan AMPUH, DAHSYAT & LANGKA. Semua Amalan berlandaskan AL-QUR'AN dan tidak bercanggah dengan SYARA'. TIDAK MENGGUNAKAN KHIDMAT JIN, KHODAM, SYAITAN DAN TIADA PERBUATAN KHURAFAN SERTA SAMA SEKALI TIDAK MENYEKUTUKAN ALLAH. SUDAH TENTU TIDAK AKAN MENGGANGU PROSES AKHIR KEHIDUPAN, BAHKAN AKAN MEBERIKAN GANJARAN PAHALA DI ATAS AMALAN ZIKIR YANG ANDA LAKUKAN. Insya-Allah, dengan PENYELARASAN ENERGY HAQ SECARA MAKSIMUM, anda akan mudah dan cepat menguasai ilmu-ilmu yang akan diijazahkan kepada anda.

          Selain ilmu-ilmu keselamatan seperti ILMU BELA DIRI GHAIB, PUKULAN JARAK JAUH, ILMU KEBAL (DEFENSIF), ANDA JUGA AKAN DIIJAZAHKAN ILMU-ILMU LAIN YANG BERKAITAN SEPERTI, ILMU HALIMUNAN, ILMU PEMAGARAN GHAIB, ILMU TENAGA DALAM, DAN SECARA AUTOMATIK ANDA AKAN DAPAT MEMBUAT SEDIKIT SEBANYAK RAWATAN (LEVEL 1).

         Secara ringkasnya, amalan-amalan di dalam keilmuan-keilmuan ini akan menyebabkan musuh akan dengan sendirinya JATUH SEBELUM MENYENTUH / MEMUDHARATKAN ANDA, jika terserang dengan senjata tajam, kulit TIDAK AKAN TERLUKA, KEBOLEHAN MENYERANG BALAS SECARA GHAIB (SECARA BATIN) MUSUH, ANDA BERKEBOLEHAN BERSILAT SECARA AUTOMATIK APABILA DI SERANG DAN LAIN-LAIN MANFAAT YANG DIRAHSIAKAN.

ANDA BERMINAT DAN BERHAJAT UNTUK MENGIKUTI MODUL KURSUS TERDAHSYAT INI ?? 

HUBUNGI SEGERA almuawwizat@gmail.com UNTUK KETERANGAN SELANJUTNYA. 

NOTA : 
APABILA ANDA MENGIKUTI MODUL KURUSUS INI, SECARA AUTOMATIK ANDA AKAN MENJADI ANGGOTA/AHLI AL-MU'AWWIZAT SPIRITUAL DEVELOPMENT & HEALING CENTRE DAN ANDA AKAN MENDAPAT KELEBIHAN-KELEBIHAN KHUSUS SEPERTI PENGIJZAHAN ILMU-ILMU KHUSUS YANG ISTIMEWA SECARA BERKALA.

No comments:

Post a Comment