Firman Allah

Firman Allah

Wednesday, 30 April 2014

MODUL KURSUS MINI ILMU KEWIBAWAAN AS-SULTHON V1.0 2014

Bismillahirrohmanirrohim.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Saya, dengan rendah hati melancarkan MINI KURSUS TERBAHARU iaitu MODUL KURSUS ILMU KEWIBAWAAN AS-SULTHON V1.0 2014.

Insya-Allah dengan ikhtiar secara kaedah Hikmah Al-Quran melalui pengamalan ayat-ayat Al-Quran yang tertentu akan mewujudkan aura atau cahaya ghaib yang akan melancarkan proses kehidupan kita.

Satu solusi yang amat sesuai bagi mereka yang ingin diri dihormati sama ada di antara suami isteri, pekerja dan majikan, guru dan murid, dan seumpamanya. Bagi anda yang merasa “down” dengan sesuatu situasi yang meruncing, anda sangat disarankan untuk mengikuti modul kursus ini.

Sebanyak tujuh (7) keilmuan ampuh yang sangat langka akan diijazahkan kepada anda untuk diamalkan. Insya-allah kehidupan anda akan berubah menjadi lebih baik dari sebelumnya. Jika sebelum ini anda seorang Boss yang tidak dihormati, Insya-allah akan akan lebih dihormati dan dihargai. Begitu juga dalam lain-lain situasi yang mana anda memerlukan orang lain tunduk, patuh dan hormat pada anda.

Tujuh keilmuan yang terkandung di dalam modul kursus ini ialah :

* Aji Gelap Sewu (ilmu penggerun – level sepuh)

Yang mana Ilmu ini sangat mustajab dan dahsyat digunakan untuk berhadapan dengan sesiapa sahaja yang terdiri dari mereka yang mempunyai pangkat yang tinggi atau pun garang,musuh dan sebagainya.

* Ilmu Pangabaran (ilmu penggerun – level sepuh)

Yang mana ilmu ini akan membuatkan anda disegani dan digeruni manusia & haiwan.

* Ilmu Penunduk Baginda raja (ilmu penggerun – level sepuh)

Dalam kehidupan ini manusia akan berhadapan dengan berbagai ragam manusia, ada manusia yang sombong dengan kedudukan pangkat yang disandangnya. Ada yang takbur dengan kekayaan yang dimilikinya malah ada yang semata-mata kerana sikap semulajadinya yang membuatkan dia merasa dirinya berkedudukan tinggi. Oleh itu dalam menempuh kehidupan ini maka kita perlu mempunyai bekal yakni sebahagian darinya adalah ilmu menundukkan manusia dari jenis ini. Oleh itu bila berhadapan dengan manusia jenis ini maka gunakanlah ilmu penunduk ini. Kerana kebanyakan manusia jenis ini tidak akan memandang tinggi terhadap orang lain melainkan dengan ilmu hikmah.

* Ilmu Peluluh Hati (ilmu penggerun – level sepuh)

Apabila anda akan berhadapan /menghadap penguasa / raja yang zalim, majikan yang sombong, hakim yang tidak adil dan lain sebagainya,maka sebelum anda pergi menghadap, bacalah amalan peluluh hati ini. Dengan membaca doa tersebut hatinya akan dapat menjadi luluh secara tiba-tiba,sehingga ia tidak berani berbuat zalim terhadap anda.

* Ilmu Agar Dicintai & Dilapangkan rezeki

Amalan ilmu ini diamalkan jika anda mahu dicintai (pengasihan umum) dan dimudahkan dan dilancarkan urusan kerezekian.

* Ilmu Penyeri Wajah 

Insya Allah dengan mengamalkan ilmu ini anda akan mempunyai wajah yang bercahaya,daya tarik,karisma,kewibawaan,tampan/cantik dipandang, murah rezeki dan lekas mendapat jodoh bagi yang bujang,penyeri cahaya muka dan tubuh.

* Ilmu Peningkatan karier

Insya-Allah jika mengamalkan ilmu ini , jawatan yang anda sandang tidak akan diganggu gugat, memudahkan kenaikkan pangkat dan gaji, disayangi majikan, dan lain-lain hal yang positif-positif belaka.

Insya-Allah dengan berkat karomah ilmu-ilmu yang dahsyat ini, mudah-mudahan akan dapat membantu melancarkan dan memudahkan urusan kehidupan anda. Semoga amalan ikhlas yang di amalakan mendapat pahala yang berlipat-lipat kali ganda.

Anda yang akan diijazah keilmuan di dalam modul kursus mini ini akan diselaraskan energi ilmu dan energi HAQ. Insya-Allah selepas penyelarasan anda boleh buktikan sendiri kehadiran energi tersebut. Anda juga akan cepat untuk menguasai ilmu-ilmu ini.

Semua ilmu-ilmu di dalam Modul Kursus ini tentu sekali tidak menggunakan bantuan jin, khodam, pendamping, hantu, syaitan dan yang sama maksud dengannya dan tidak akan mengganggu proses kematian. Semua ilmu-ilmu ini bersumberkan Al-Quran semata-mata.

Untuk tempoh masa terhad ini, mahar untuk anda mengikuti kursus mini yang terdahsyat ini hanyalah RM 250.00 sahaja. Tawaran ini boleh ditutup pada bila-bila masa sahaja.

Jika anda merasa diri anda memerlukan ikhtiar seperti ini, jangan berlengah lagi … terus hubungi almuawwizat@gmail.com untuk keterangan selanjutnya.

Sekian, Wallahu A’alam.

Al-fakir Billah Mu’allij Master Asrolfadli Al-Mu’awwizat
Pengasas,

Al-Muawwizat Spiritual Development & Healing Center,
The Sirr Parapsychology Research Team Malaysia,
Perguruan Ilmu Keselamatan & Jaga Diri Silahul Mukmin,

Laman blog : http://almuawwizat.blogspot.com/
Facebook Oficial Page : https://www.facebook.com/almuawwizat2
Facebook Pusat Rawatan : https://www.facebook.com/almuawwizat.pusatrawatan

almuawwizat@gmail.com