Firman Allah

Firman Allah

Monday, 25 November 2013

TERAPI AURA DIRI AL-MAHABBAH

SERLAHKAN KECANTIKAN DIRI ANDA MENJELANG HARI BAHAGIA !!!

Memperkenalkan ...

TERAPI AURA DIRI AL-MAHABBAH
Setiap wanita dan lelaki menginginkan kecantikan / ketampanan semulajadi di HARI BAHAGIA (Hari Perkahwinan). Namun, tahukah anda pemilihan cara yang salah bukan sahaja menyebabkan BERDOSA malah anda mungkin akan terdedah kepada GANGGUAN. Jauhilah dari perbuatan-perbuatan khurafat dan SYIRIK.

Kembalilah kepada rawatan secara ISLAM dengan menggunakan kaedah yang HAQ (benar) bersumberkan Al-Quran dan Zikir-Zikir yang di selaraskan dengan Energi-energi HAQ. Insya- Allah pihak kami sedia memberikan perkhidmatan secara PROFESIONAL bagi tujuan menimbulan AURA SERI WAJAH yang cemerlang melalui proses pembangkitan ENERGI HAQ AURA SERI WAJAH dan diseralaskan dengan ENERGI BENTENG DIRI & PENGUBATAN HAQ . Seterusnya melalui pengisian medium (bahan) yang digunakan yang mempunyai ENERGI semulajadi yang tinggi bagi MEMULIHKAN 7 warna AURA DIRI yang rosak sehingga membangkitkan semula semangat yang patah atau hilang, menghilangkan stress, membuka peluang-peluang rezeki, menaikkan karisma diri dan sebagainya.

Terapi ini tidak terhad kepada WANITA semata-mata, ianya juga amat sesuai bagi lelaki. Bukan hanya untuk hari PERKAHWINAN, terapi ini juga sesuai bagi mereka yang lambat jodoh, mempunyai masalah stress, kesibukkan harian, sukar mendapat pekerjaan (peluang bisnes dll) dan sebagainya.

Anda pasti inginkan pasangan anda merasa selesa dan bahagia bersama anda, jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan TERAPI DIRI AL-MAHABAH. Hanya di PUSAT RAWATAN METAFIZIK ISLAM AL-MU'AWWIZAT.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi almuawwizat@gmail.com

Saturday, 23 November 2013

KURSUS KEILMUAN KINI DILANCARKAN !!!MEMPERKENALKAN ....


MODUL KURSUS TABIR GHAIB (KASYFUL

QHOIBBIYAH) – PENGAJIAN ILMU HAKIKAT, MATA BATIN & 

INDERA KE ENAM V1.0 (2013 – 2014)

PENAJAMAN MATA BATIN & INDERA KE-ENAM

     Di manakah letaknya Mata Batin ? Apakah itu Indera Ke-Enam ? Apakah kegunaan kedua-duanya ? persoalan yang mungkin anda semua tertanya-tanya.
     Secara ringkas, Mata Batin adalah mata GHAIB yang terletak di bahagian tengah antara dua kening anda. Mata Batin secara normalnya tidak aktif dan dihalangi oleh satu lapisan dinding GHAIB. Mata Batin boleh diaktifkan melalui amalan-amalan tertentu yang tidak bercanggah dengan syariat Islam dan dengan latihan yang konsisten.

      Indera Ke Enam pula secara ringkasnya adalah kemampuan memunculkan segala rasa dari rasa dan dari panca indera yang sudah ada. Indera Ke Enam ini boleh dipelajari dan juga bermanfaat bagi kita.

      Terbukanya Mata Batin individu boleh disebabkan oleh beberapa faktor. Pertama, ‘hati’ yang bersih, tidak banyak dikotori dengan perkara maksiat dan dosa yang disemai melalui mata, telinga dan mulut. Hanya’ hati’ yang bersih dihiasi iman dan taqwa sahaja selalunya akan mendapat petunjuk terus dari Allah. Kedua, tubuh seseorang individu itu dihuni oleh makhluk halus sehingga menyebabkan lapisan dinding ghaib terbuka. Ketiga, individu itu terkena sihir yang agak kuat sehingga  boleh mengakibatkan mata batinnya terbuka atau Indra Ke Enamnya semakin tajam/peka. Segala-galanya dengan kehendak dan keizinan Allah jua.
      Banyak cerita yang mengupas kemampuan luar biasa ini dan juga membuat seseorang merasa mudah dalam menjalani kehidupannya kerana mempunyai kemampuan Indra Ke Enam. Bukan itu sahaja, banyak cerita yang kita dengar di antaranya cerita tentang orang yang terbuka Mata Batinnya dapat melihat makhluk-makhluk halus, hantu, membuat perjalanan ke Alam Astral (Alam Ghaib) dan sebagainya.

      Sebenarnya, Mata Batin bukanlah semata-mata untuk melihat makhluk ghaib, hantu perjalanan ke Alam Astral dan sebagainya malah lebih dari itu. Seeorang yang dikatakan telah aktif Mata Batinnya  dan Indera Ke Enamnya mampu SCAN perkara yang jauh dan dekat, perkara yang lalu dan akan datang mempunyai kelebihan spiritual  atau kerohanian yang akan menjadikannya lebih bertakwa kepada Allah S.W.T. Di Antara kelebihan-kelebihan itu adalah seperti ;

1.       Menumbuhkan Rasa takut kepada Allah SWT
2.       Riyadha-Menundukkan hawa nafsu
3.       Taqwa kepada Allah
4.       Menjaga Lidah
5.       Khusu’ dan Tawadhu’
6.       Zuhud
7.       Sepuluh keutamaan Lapar ( Maksudnya jarangan sering kita itu menjadi orang yang          selalu kenyang
8.       Menghindari syubhah (Sesuatu yang tidak jelas haram halalnya)
9.       Membersihkan hati
10.   Sabar
11.   Amanah (dapat di percaya)
12.   Berperilaku benar
13.   Tenang dalam pendirian
14.    Dapat mengendalikan Iradah ( Kehendah/keinginan)
15.   Senantiasa Berdzikir kepada Allah SWT
16.   Hanya bergantung kepada Allah SWT
17.   Malu
18.   Bermurah hati
19.   Cinta Sejati Kepada Allah SWT dan Nabi Rasul-Nya
20.   Cemburu dalam hal kebaikan
21.   Ubudiyah (cinta akhirat)
22.   Pasrah dan Tawakal
23.   Istiqamah (Kesinambungan)
24.   Muraqabah
25.   Mujahadah
26.   Suka Taubat dan menyesali perbuatan
27.   Menyayangi orang fakir
28.   Meraih maqam Auliya’
29.   Memperkuat keyakinan kepada Allah SWT
30.   Tasawuf
31.   Akhlak kaum SUFI
32.   Adab kesopanan seperti kaum SUFI
33.   Berusaha seperti kesufian Rasulullah SAW
34.   Huznudzan kepada Allah SWT
35.   Berfirasat
36.   Ajaran Taukhid
37.   Mengjadapi Sakaratul Maut
38.   Pertemuan yang sangat dirindukan
39.   Selalu berdo’a kepada Allah SWT
Segala-galanya atas kehendak  dan keizinan Allah jua.

MEMPERKENALKAN MODUL KURSUS TABIR GHAIB (KASYFUL QHOIBBIYAH) – PENGAJIAN ILMU HAKIKAT, MATA BATIN & INDERA KE ENAM V1.0 (2013 – 2014)
Dalam kursus ini anda akan diselaraskan dengan Energi Haq Tabir ghaib sama ada secara lansung melalui kursus hadir diri ataupun secara jarak jauh yang hasilnya adalah sama.
Seterusnya anda akan diijazahkan 16 keilmuan khusus bagi mengasah Mata Batin & Indera Ke Enam anda. Keilmuan tersebut adalah keilmuan yang sangat-sangat langka (Jarang diperturunkan @ rare) dan cukup dahsyat bila anda menguasainya. Insya- Allah, semua keilmuan yang diijazahkan tidak menggunakan sebarang bantuan KHODAM, jin, pendamping dan sebagainya.  Semua amalan adalah berdasarkan ayat Al-Quran dan Zikir-zikir. Tidak menggangu proses kematian kerana tidak bersekongkol dengan jin dan sebagainya.ILMU-ILMU YANG TERKANDUNG DALAM MODUL KURSUS INI :

1.  ASMA’ KHUSUS PENAJAMAN MATA BATIN
2.  ILMU PENGASAHAN INDERA KE ENAM 1
3.  ILMU PENGASAHAN INDERA KE ENAM 2
4.  IMU PENGASAHAN INDERA KE ENAM 3
5.  ILMU PENGASAHAN INDERA KE ENAM 4
6.  ILMU PENGASAHAN INDERA KE ENAM 5
7.   ILMU MENEMBUS ALAM GHAIB
8.   ILMU PETUNJUK GHAIB
9.   ILMU ISYARAH GHAIB
10- ILMU TERAWANGAN GHAIB
11- ILMU TEMBUS PANDANG GHAIB
12- ILMU MERAGA SUKMA
13-  ILMU MERAGA SUKMA 2
44-  BENTENG DIRI 1
15- BENTENG DIRI 2
16-  ISTIQARAH MUJARRAB

    
 SIAPA YANG PERLU UNTUK MEMPELAJARI KEILMUAN DI DALAM MODUL KURSUS INI ???


Sesiapa saja boleh mempelajari keilmuan yang  terkandung di dalam modul kursus ini dengan syarat berusia lebih dari 18 tahun, yakin dengan bantuan ALLAH dan yakin dengan diri sendiri. Tidak semestinya anda seorang yang ALIM, SOLEH atau ahli IBADAH. Orang biasa pon boleh asalkan bersedia untuk berubah ke arah jalan ILAHI. Dengan harapan keilmuan ini setelah diamalkan akan  mendorong  pengamalnya untuk mendekatkan diri kepada ALLAH.
Keilmuan yang terkandung di dalam modul kursus ini lebih-lebih lagilah diperlukan oleh orang-orang seperti di bawah ini ;

1-     Perawat Islam.
a.       Keilmuan-keilmuan ini adalah sangat-sangat diperlukan oleh perawat-perawat islam. Ini adalah kerana di dalam proses merawat pesakit kita perlu tahu apakah punca penyakit dan tidak hanya bergantung kepada apa yang diceritakan oleh pesakit. Ramai perawat islam yang membuat andaian sendiri (MENEKA) penyakit pesakit mereka sedangkan perbuatan tersebut bersamaan dengan perbuatan BOHONG. Selain dari itu keilmuan ini juga sangat membantu untuk berhadapan dengan jin yang menggangu secara bersemuka dan sebagainya. Secara ringkas, perawat sepatutnya memiliki semua keilmuan ini.
2-     Individu Yang Ingin Mendekatkan Diri Kepada Allah.
a.       Setelah menguasai Keilmuan ini, banyak perkara-perkara paranormal yang akan anda lalui yang mana akan menjadikan anda lebih kagum dengan penciptaan Allah dan anda akan merasa sangat kerdil hidup di muka bumi ini. Hal-hal demikian akan mendekatkan lagi anda kepada ALLAH.
3-     Anda Yang Berminat dengan Dunia Paranormal.
a.       Bagi peminat-peminat dunia paranormal anda akan dapat menembus dimensi ghaib seterusnya dapat melihat makluk-makhluk ghaib ciptaan ALLAH, anda juga akan dapat mengeluarkan roh Rewani anda untuk mengembara ke mana sahaja tempat yang anda ingini termasuk melawat saudara mara yang jauh mahupun ke alam ghaib.
4-     Sesiapa Sahaja Anda Yang Memerlukan keilmuan ini untuk pelbagai jenis tujuan. (Tujuan yang BAIK-SAHAJA).
AMARAN!!!

Keilmuan ini hanya untuk KEBAIKAN SEMATA-MATA. Saya tidak meredhakan ianya digunakan bagi tujuan kejahatan. Biasanya keilmuan ini tidak akan berfungsi untuk KEJAHATAN. Sekiranya dengan izin ALLAH berfungsi juga, maka itu adalah petanda malapekata bagi pengamalnya, sebagai satu Istidraj, kerana ALLAH sengaja berkehendakkan orang itu terus sesat dan berdosa. Jadi gunakanlah bagi tujuan KEBAIKAN SEMATA- MATA.


BERMINAT DENGAN KURSUS INI ? HUBUNGI 

almuawwizat@gmail.com UNTUK 

KETERANGAN SELANJUTNYA.